top of page

Professional Experience with AccentDG

UNICEF HQ

Offices

Area              2060 sq m 

Status           Completed 

Location       Beirut, Lebanon

The concept was to design a flexible space with the purpose of accommodating all types of working conditions. The original space consisted of only the shell of the office, structure, concrete columns and walls. The concrete is what exists and with the new materials, color and activated space it uplifts and elevates the existing space. 

Each of the three office floors was assigned a specific color.
- 2nd Floor, Yellow Color -

Booth Seating designed to fit employees look ing for a temporaray workstations

“For every child...” statements were placed in LED lights on the wall, reminding employees of what they work towards everyday.

Each of the three office floors was assigned a specific color.
- 4th Floor, Red Color -

Every section is composed of a co-working environment with desks and  “hot-spots” in the center designed for a quick meeting and collaboration space. The above picture shows the lounge area in the corner of each floor.

 For every child.. JOY

Material selection and everyday site visits during 3 months 

bottom of page